Nădlăcancele Victoriei revin, duminică, la fileul cadetelor

by Rusu Flavius

Victoria Nădlac reia duminică, 12 ianuarie, campionatul diviziei cadete la volei feminin, cu un joc în fața propriilor suporteri, împotriva celor de la LPS Bihorul Oradea. În seria G, Nădlacul are victorii pe linie şi este lider. După meciul cu echipa de pe Criş urmează o pauză de aproape o lună, până pe 9 februarie, când fetele pregătite de Dorin Vărşăndan se vor deplasa la Viitorul Borş, a doua clasată. Returul campionatului se va încheia pe data de 8 martie, nădlacanele având meci la Timișoara, cu CSM.

Datorită numărului diferit de echipe înscrise în campionat, se califică pentru faza semifinală primele trei clasate. Echipele vor fi repartizate în serii după criteriul valoric și cel geografic. Faza semifinală se va desfăşura în perioada 10-12 aprilie, sub formă de turnee cu şase serii, fiecare serie având patru echipe.

Turneul final se va desfăşura în perioada 6-10 mai, în locaţii ce vor fi stabilite de către federaţie după analizarea ofertelor de organizare transmise de către echipele participante pe adresa frvolei@frvolei.ro.

Obiectivul nădlăcancelor în acest sezon este o medalie la nivel de cadete, ceea ce ar confirma valoarea generaţiei de la Vamă.

Facebook Comments