Mutu îl laudă pe Dennis Man: „Va deveni un mare campion”

by Sorin Haut

Selecţionerul naţionalei de fotbal Under-21 a României, Adrian Mutu, a declarat, pentru Radio Toscana că arădeanul Dennis Man, de la FCSB, va deveni ”un mare campion”. Când i s-a cerut să remarce un jucător de perspectivă din echipa sa, Mutu a răspuns: ”Sunt mulţi dintre cei pe care îi antrenez, dar spun Dennis Man, de la FCSB. Ţineţi-l minte, deoarece ce eu cred că va deveni un mare campion”.

Mutu a nominalizat şi cea mai ”emoţionantă” partidă a sa la Fiorentina, una cu Bayern Munchen, în Liga Campionilor, reamintindu-şi alături de fostul său coleg Sebastien Frey ”câte înjurături am tras după golul marcat de Robben la Florenţa”.

Fostul atacant, care a jucat la Fiorentina în perioada 2006-2011, a mai spus că îi e dor de Florenţa, unde nu a mai ajuns de doi ani, perioadă în care a trăit în Emiratele Arabe Unite. ”Sunt nerăbdător să revin la Florenţa, imediat ce se va încheia carantina”, a subliniat Mutu.

Fostul internaţional român a avut cuvinte de laudă pentru antrenorul revelaţiei Atalanta Bergamo, Gian Piero Gasperini: ”Nu e antipatic, ceea ce face e excepţional. În noua mea carieră studiez ceea ce a reuşit să facă la Atalanta”.

Mutu l-a lăudat şi pe tânărul Federico Chiesa, fiul fostului internaţional Enrico Chiesa: ”Îmi place mult, cred că este un mare jucător şi sper că Fiorentina poate să-l ţine şi să construiască în jurul lui o echipă frumoasă”.

În cinci sezoane petrecute la Fiorentina, Mutu a disputat 112 partide şi a marcat 54 de goluri în Serie A, la care se adaugă 25 de partide şi 11 goluri în cupele europene.

AGERPRES

Facebook Comments