Mutări spectaculoase sub coş! Arădeanca Mandache, la Sepsi

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Campanie spectaculoasă de transferuri în baschetul feminin românesc, încă din startul sezonului estival. Campioana Sepsi SIC a anunţat transferul arădencei Andra Mandache, fostă la CSM Satu Mare. Practic, valoroasa jucătoare în vârstă de 38 de ani face pasul spre Sfântu Gheorghe, pentru a mai încerca să îşi adauge în palmares alte trofee. Mandache e de cinci ori campioană a României, de patru ori cu ICIM Arad şi o dată cu Biandra Târgovişte.

După evoluţii la echipe din străinătate, a revenit în 2016 în România, prima oară la „U” Cluj, apoi la Satu Mare, ea disputând trei finale de campionat şi două de Cupa României, pierdute însă chiar în faţa formaţiei la care s-a transferat. Sepsi şi-a asigurat, pentru sezonul viitor şi serviciile unei alte ex-arădence, americanca Chrissy Givens, probabil cea mai bună stranieră ce a evoluat până acum în România.

Vicecampioana CSM Satu Mare a anunţat transferul Alinei Podar (CSU Braşov) – una din cele mai bune jucătoare sub 23 de ani din campionat, dar şi continuarea colaborării cu americanca Brittany Denson, Andreea Olah (Orosz), şi ea fostă jucătoare a ICIM-ului şi Andreea Huţanu.

Nimic, încă, dinspre FCC ICIM, medaliata cu bronz a ediţiei trecute de campionat. Cei din conducerea clubului sunt mult mai optimişti în privinţa finanţării, ca urmare a modificării legislaţiei, astfel că e de aşteptat ca şi Aradul să reintre, după mulţi ani de absenţă, în lupta pentru titlu.

Facebook Comments