Motivul principal pentru a alege un epilator perfect pentru nevoile tale

by Andreea Radu

Dacă te întrebi cum să alegi un epilator, găsind modelul potrivit pentru nevoile tale, atunci, acest articol va clarifica mult lucrurile. Voi vorbi despre tot ce trebuie să știi atunci când alegi un epilator, de la tipuri până la cele mai importante caracteristici.

Poți obține un epilator Braun, unul foarte bun, chiar și atunci când nu vrei să cheltuiești foarte mulți bani, iar acesta va fi foarte eficient și va dura mult timp. Aceste dispozitive de epilare îndepărtează firele de păr de la rădăcină pentru o piele netedă și mătăsoasă, la un preț rezonabil.

La urma urmei, epilarea este probabil cea mai ieftină metodă de îndepărtare a părului pe termen lung și oferă aceeași piele netedă ca și epilarea cu ceară. Asta ne-a făcut să îndurăm durerea până când, în timp, ne-am obișnuit cu ea.

Pentru că trăim în lumea reală, subiectul banilor este întotdeauna implicat atunci când cumpărăm ceva de care avem nevoie.

Din fericire, un epilator Braun nu este un dispozitiv incredibil de scump, mai ales când te gândești că este o investiție care va dura cel puțin câțiva ani. Nu este ca în cazul epilării cu ceară sau al cremelor depilatoare, unde trebuie să le cumperi la nesfârșit.

Aceasta este una dintre principalele caracteristici pe care le apreciez cu adevărat. Este minunat că oferă fiecărei femei posibilitatea de a îndepărta părul de la rădăcină fără a investi prea mulți bani în acest proces.

Prin urmare, un buget decent îți poate aduce un epilator Braun de bază cu fir, în timp ce un buget mai consistent îți poate oferi posibilitatea de a te bucura de o serie de accesorii, precum și de posibilitatea de a smulge fire de păr de până la 0,5 mm.

Chiar și un epilator Braun ieftin poate îndepărta eficient părul. Cele mai pretențioase, cum ar fi cele care pot fi folosite sub duș sau cele care vin cu mai multe capete (de exemplu, cele faciale sau sensibile), acelea sunt într-adevăr mai scumpe. Acestea merită dacă vrei opțiuni suplimentare.

Un epilator este un instrument de îndepărtare a părului pe termen lung, indiferent dacă este scump sau ieftin. În primul rând, există garanția de 2 ani. În al doilea rând, sunt niște aparate mici și robuste, cu pensete mici care prind multe fire de păr în același timp. Este aproape ceea ce face epilarea cu ceară pentru mult mai puțini bani – ambele îndepărtează firele de păr din folicul.

Există femei care dețin același epilator chiar și de 10 ani. Atâta timp cât funcționează, de ce să îl schimbi? Dacă îl curățați corespunzător, totul este perfect.

Când vine vorba de tehnologie, lucrurile nu evoluează la fel de repede ca în alte domenii. La bază, primești un dispozitiv ergonomic de formă mai ales ovală, cu pensete mici. Progresele? Pe lângă capacul clasic de eficiență, au fost adăugate capete suplimentare, cum ar fi cel facial sau pentru zone sensibile. Astfel, poți folosi un epilator Braun și pentru a îndepărta părul de pe față.

Când vine vorba de accesorii, mă interesează doar capacele. Un capăt pentru zonele sensibile sau unul pentru față ascund o parte din pensete, astfel încât doar câteva ajung să îndepărteze firele de păr. Este extrem de important, mai ales pentru începători, dar nu numai.

De asemenea, unele vin cu capete de bărbierit și de tuns. Trebuie să știi că acestea nu vor fi niciodată la fel de bune ca un aparat de ras electric bun sau ca un trimmer sau un aparat pentru zona bikini.

Așadar, nu numai că ai un epilator pentru picioare, zona de bikini, axile etc., dar îl poți folosi și pe față. Iar atunci când te doare îl poți folosi pe post de aparat de ras. Atunci când firele de păr sunt prea lungi, introdu capul de tuns și taie-le.

De asemenea, unele modele sunt wet & dry, pot fi folosite la duș. Apa caldă deschide porii, ceea ce reduce puțin durerea.

O îmbunătățire importantă este faptul că în zilele noastre, epilatoarele sunt mai rapide și mai bune la îndepărtarea firelor de păr foarte mici. Accesoriile de exfoliere sunt și ele bune. Când folosești un exfoliant pentru corp sau mănuși de exfoliere, trebuie să faci toată treaba. Peria de exfoliere a unui epilator face toată treaba, trebuie doar să o aplici.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate