Motivele despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

by Florian Popa

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, cu toate că doar în urmă cu câteva zile își făceau planuri de nuntă. Se pare că între cei doi nu există nicio șansă de împăcare, scrie romaniatv.ro.
Motivele despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. S-au despărțit de doar câteva zile și conform surselor CANCAN, fiului fostului ministru ar fi încercat deja să cucerească o altă divă din showbiz. Relația dintre cei doi a început în preajma Crăciunului, perioadă pe care cei doi ar fi petrecut-o în Poiana Brașov. Cuplul a fost împreună și de Revelion, când au plecat într-o vacanță de lux în Dubai și ulterior în Maldive.
La întoarcerea din vacanțele luxoase, Bianca Drăgușanu a vorbit chiar despre o eventuală nuntă, susținând că a treia ar putea fi cu noroc. Însă, cei doi și-au spus adio și planurile de nuntă au fost anulate.
Motivele despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Conform unui apropiat al cuplului, Bianca Drăgușanu ar fi fost prea costisitoare pentru Gabi Bădălău, care nu ar mai fi primit sprijin financiar din partea părinților.
”Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costisitoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit”, a spus acesta.

Facebook Comments