Misty, despre povestea de dragoste cu Keo: ”Am luptat să ne salvăm relația”

by Cristian Dobre

Cântăreața Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, a oferit amănunte despre povestea sa de dragoste cu Keo, muzicianul care a fost implicat într-o relație de foarte mulți ani cu Andreea Bălan.

Artista a mărturisit că atât ea, cât și Keo au luptat ca să-și salveze relația, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată alături de fiica lor, Arya.

„Da, noi am trecut prin foarte multe, am luptat și am muncit amândoi să ne salvăm relația. Arya ne-a unit și mai mult într-adevăr, ne-a făcut să fim o echipă și mai bună pentru ea! Suntem mai fericiți ca niciodată de când o avem pe Arya, nici nu mai ne amintim cum era viața fără ea… o iubim nespus de mult! Este peste orice ne-am fi putut noi imagina. Îți dai seama că ai cunoscut iubirea adevărată, absolută, perfectă atunci când ai un copil punct”, a declarat Misty pentru ciao.ro.

Întrebată dacă a făcut nuntă în secret cu Keo, Misty a răspuns: „Nu am facut-o în secret. Și nu, nu cred într-un act, însă ca orice femeie, mamă îmi doresc să fiu într-o zi si mireasă, soție. Noi ne consideram ca și căsătoriți și folosim apelativele “soțul meu”, “soția mea”, dar îmi doresc să îmbrac rochia albă, îmi doresc o ceremonie, o petrecere, îmi doresc poze, amintiri frumoase cu oamenii de suflet alături de noi. N-a fost deloc o prioritate așa, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea. Ne-am preocupat cu copilul, cu construirea și mutarea la o casă nouă mai mare… au fost altfel aranjate prioritîțile la noi. O să vedem, sănătoși sa fim. Deja vorbesc ca o bătrână, ce nuntă să mai fac? Haha”. În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments