„Mission: Impossible – Dead Reckoning” va fi lansat pe Paramount+ în 25 ianuarie

by Andreea Radu

Cea de-a şaptea parte a „Mission: Imposibil” va fi pe Paramount+ în 25 ianuarie în SUA şi Canada. Acesta va ajunge pe alte pieţe internaţionale începând cu luna februarie, scrie hotnews.ro. Titlul original al filmului a fost „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, însă acum se numeşte „Mission: Impossible – Dead Reckoning”. Schimbarea de nume vine după ce al optulea film, care a fost iniţial subintitulat „Dead Reckoning Part Two”, a fost amânat cu mai mult de un an, de la 28 iunie 2024 la 23 mai 2025, şi s-a anunţat că va primi un nou titlu.
De pe afişul „Dead Reckoning”, pe care apar chipurile lui Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff, Simon Pegg, Ving Rhames, Esai Morales şi Vanessa Kirby, a fost eliminată „Part One” din titlu.
Cruise, Paramount şi Skydance au produs „Dead Reckoning”, iar regia a fost semnată de Christopher McQuarrie. Acesta va reveni pentru a regiza „Mission: Imposibil 8”, care va readuce, de asemenea, mulţi dintre membrii distribuţiei din „Dead Reckoning” pentru a-şi încheia misiunile periculoase împotriva unei inteligenţe artificiale care ameninţă lumea.

Facebook Comments