Mirela Vaida, pe scenă în luna a 9-a de sarcină

by Cristian Dobre

Mirela Vaida mai are foarte puțin până va naște cel de-al treilea copil. Vedeta se află în luna a noua de sarcină și ar putea să nască oricând, însă chiar și așa, aceasta a decis să urce în continuare pe scenă.
Duminică seara, prezentatoarea tv a susținut cel mai probabil ultimul spectacol de teatru, înainte ca bebelușul să vină pe lume. „Eu sunt în luna a 9-a pot naște oricând, ba mai mult, la a treia naștere naturală, lucrurile merg foarte ușor. Diseară am spectacol de teatru, s-ar putea să fie ultimul spectacol de teatru înainte de prenatal, nu că n-aș putea, că eu merg pe tocuri, alerg, iar copiii în brațe. Nu mi-e de mine, dar mi-e de public. Să te duci în luna a 9-a însărcinată să cânți mi se pare puțin ciudat. E o explozie de bebeluși”, a povestit Mirela Vaida,  la Antena 3.
Zilele trecute, Mirela Vaida a comentat despre situația prin care a trecut Andreea Bălan în timpul celei de-a doua nașteri. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirato în timpul operației de cezariană. „Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva”, a spus vedeta.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments