Mirela Vaida a rămas fără contul de Instagram

by Cristian Dobre

Mirela Vaida a anunțat pe contul de socializare, că a fost victima hackerilor, care i-au spart contul de Instagram. De altfel, vedeta nu este singura care s-a confruntat cu această problemă.

Mirela Vaida era urmărită de aproape 250.000 de prieteni, iar acum contul ei a fost blocat și toate datale au fost șterse. Prezentatoarea de la Antena 1 a cerut ajutorul pe contul de Facebook, în speranța că va găsi o soluție.

„Bună dimineaţa, că rea a fost deja! Un “binevoitor” mi-a spart contul de instagram azi noapte şi mi-a şters toate datele, pozele, postările! Nu mai am acces la cont şi cred că l-am pierdut definitiv.  Eram aproape 250.000 de prieteni acolo! E posibil ca în viitor să se posteze în numele meu diverse chestii şi să se ceară sume de bani! Nu am idee cum aş putea să îl recuperez! Am primit o grămadă de mailuri de la security sistem dar nu mai ştiu dacă sunt reale sau trimise tot de la hakeri. A mai trecut cineva prin asta? Ce aş mai avea de făcut? Mulţumesc mult!”, a scris Mirela Vaida pe contul de Facebook

Ce vedete au mai trecut prin aceeași situație

Carmen Brumă a trecut prin clipe grele deoarece câțiva hackeri au încercat recent să îi fure conturile de pe rețelele de socializare. Carmen Brumă a povestit totul cu lux de amănunte, explicând ce i s-a întâmplat și cum a remediat problemele. Paula Seling a anunţat că este şi cazul ei: contul de Facebook i-a fost spart şi furat! Hackerii nu doar că au avut acces la toate informaţiile Paulei Seling, dar  au încercat şi să o discrediteze, postând tot felul de lucruri jignitoare în numele ei. Cătălin Măruță a rămas fără pagina oficiala de Facebook, după ce mai mulți internauți rău intentionati i-au spart contul de pe rețeaua de socializare.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments