Mirela Vaida a dat cărțile pe față! Câte operații estetice a suferit vedeta

by Andreea Radu

Mirela Vaida a demonstrat încă o dată că este o femeie asumată, spunându-ne adevărul despre operațiile estetice. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală de acest tip până acum, dar nu este împotriva lor, pentru că nu exclude varianta de a se lăsa pe mâinile medicilor esteticieni peste vreo 20 de ani. Totodată, vedeta de la Antena Stars a dezvăluit și reacția soțului ei când i-a spus că vrea să-și corecteze deviația de sept la nas, care o deranja.
„Nu mi-am făcut operații estetice. Cred că se vede lucrul acesta, reglez lucrurile din machiaj. Iar acum, când sunt atâtea filtre pe telefon, dacă vrei să îți faci o poză și să îți micșoreze nasul sau să îți pună gene, nu trebuie decât să faci filtrul acela și… la revedere! Oricum, lumea nu se întâlnește cu tine față în față decât foarte rar. Nu știu de ce mai dau fetele acestea atâția bani pe operații estetice, când ai filtrele astea nebune de pe telefon.
Eu mereu am avut o problemă cu nasul meu, care are o deviație de sept urâtă. Așa m-am născut cu el și i-am spus și soțului meu: Mi-aș dori tare mult să fac și eu o operație din asta, să am și eu nasul drept. Și el zice: ‘Măi Mirela, dacă ai făcut tu carieră cu nasul ăsta strâmb, acum, la 40 de ani, ce-ți mai trebuie să-ți îndrepți nasul? Crezi că te mai ajută cu ceva?’. Are și el dreptate! Să faci, așa, gratuit niște operații, doar ca să-ți hrănești ego-ul și psihicul, că aici e o chestiune de psihic… Adică, dacă nu ești tu mulțumită cu ce ești, începi să îți schimbi lucruri. La mine, nu e cazul ăsta!
Alte operații nu mi-am făcut pentru că mă ajută Dumnezeu să am „osatura bună la față și să am pomeții lați. Asta e din neamul maică-mii! Și nu se simte nici că ți se lasă pielea, nici că ai îmbătrânit. Sigur, ridurile de expresie sunt frumusețea vârstei. Nu pot să spun că nu sunt adepta operațiilor estetice, pentru că nu am nimic împotriva lor. Dar eu, una, deocamdată, nu mi le-aș face. Poate peste 20 de ani”, a dezvăluit Mirela Vaida pentru Viva.

Facebook Comments