Mircea Rednic se bucură de punctul luat in extremis și anunță un nou transfer!

by Sorin Haut

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA,  vorbit la finalul meciului cu FC Botoșani. Pe lângă comentarea jocului formației sale, ”Puriul” a anunțat un nou transfer.

Meciul a fost de înaltă tensiune, de alt risc. Am început prost. Am făcut mult greșeli. A venit un gol pe o greșeală mică, pe care doar VAR-ul a văzut-o. Prima repriză a aparținut celor de la Botoșani, au avut o circulație mai bună. Ne-au creat probleme, au avut situații.

Repriza a doua, jucătorii care au intrat au făcut diferența. I-am surprins cu jucători din linia a 2-a. Pot să spun că a fost ok. Când rămâi în 10, după cartonașul lui Carp… Îmi pare bine că băieții nu au cedat.

Au avut dificultăți cu mingile din lateral. Stahl a centrat perfect. Lui Copper nu-i place mingea la cap, cred că de la șampon.

A mai venit un fundaș dreapta. (n.r. Tiberiu) Căpușă a semnat astăzi”, a declarat Mircea Rednic la flash-interviu, la finalul meciului cu FC Botoșani.

Căpușă a rămas liber în vară, după despărțirea de Chindia

Tiberiu Căpușă s-a despărțit de Chindia în vară și nu și-a găsit echipă. Are 25 de ani, e cotat la 700 de mii de euro pe transfermarkt și e fundaș dreapta. Este produs al Academiei Hagi și a debutat cu Viitorul în Liga 1, iar din 2020 până această vară a evoluat pentru Chindia Târgoviște pe scena primului eșalon.

Facebook Comments