Mircea Rednic este dezamăgit și admite că ”nu meritam mai mult, îi felicit pe adversari!”

by Sorin Haut

La finalul meciului de la Buzău, Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul UTA-ei, a tras concluziile după prima manșă a barajului cu Gloria, 0-0. Acesta aștepta altceva de la elevii săi și admite că echipa arădeană nu merita mai mult în acest prim joc.

Nu meritam mai mult. Am avut doar două situații în prima repriză, apoi a fost joc de bătaie. Îi felicit pe adversari că au jucat cu ambiție. Au ajuns la nivelul ăsta, e șansa lor. Îi felicit cum au abordat jocul. Noi nu ne-am ridicat la nivelul lor. Strategia noastră era să punem presiune, să înscriem, să câștigăm, nu să așteptăm să ne atace o echipă de Liga 2.

La tragerea la sorți am zis că sunt bucuros că vom juca al doilea meci acasă. Trebuie să fim modești. Ce am realizat noi până acum e foarte puțin. Nu ne mai interesează nimic, ci doar să câștigăm și să rămânem în SuperLigă. Au și ei responsabilități (n.r. jucătorii), nu numai cereri.

La UTA e un nivel bun. Sunt obligați să facă eforturi pentru niște oameni care vin la stadion”, a spus Mircea Rednic, la finalul meciului cu Gloria Buzău.

Gloria Buzău și UTA au terminat la egalitate, 0-0, în prima manșă a barajului de menținere/promovare în SuperLiga. Returul se va disputa duminică, 4 iunie, pe Arena Francisc Neuman din Arad. (foto: UTA Arad, facebook)

Facebook Comments