Mircea Rednic, despre UTA fără licență de Europa: „Și eu mi-aș fi dorit, dar trebuie să fim realiști…”

by Sorin Haut

La fel ca și în primul sezon de la revenirea în SuperLigă, UTA nu va avea drept de a juca barajul pentru Conference League. Gruparea arădeană nu și-a depus dosarul pentru licențierea UEFA, iar Mircea Rednic nu este prea afectat și acceptă cumva strategia conducerii. Tehnicianul susține chiar că și-ar dori ca elevii săi să aibă o vacanță ceva mai lungă, iar apoi să facă o pregătire bună de vară în vederea noului sezon, ce începe pe 13 iulie

Conducerea mi-a spus că nu va depune licența, până la urmă trebuie să fim realiști. Și eu mi-aș fi dorit să fie poate altfel, dar nici financiar nu e ușor. Au fost probleme cu banii înainte, sunt și acum, dar totuși locul 8 aduce aproape 400 de mii de euro, anul trecut, locul 15 nu știu cât a adus. Și, până la urmă, nu aș mai vrea să ajungem în situația de anul trecut. Nu am avut pregătire de vară, a fost așa pe viteză, nu am avut jucători. De această dată, aș vrea să fim și noi o echipă care să-și dorească mai mult, să avem perioadă de pregătire, băieții să aibă timp de odihnă, să fie o vacanță mai mare.

Să spunem că am câștiga barajul din play-out și apoi mergem și jucăm cu locul 3 și cine poate să fie acolo, Craiova, CFR, Farul sau poate chiar Rapid. Și eu îmi doresc, de asta am venit aici. Eu sunt ferm convins că cei din conducere au stat și au analizat foarte bine situația. În primul rând, anul acesta trebuie să facem tot ce e posibil omenește să încheiem cu datoriile față de jucători și ce mai avem pe unde mai avem, că mai avem…”, susține Mircea Rednic.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate