A mințit 18 milioane de fani că și-a donat părul bolnavilor de cancer

by Dana B.

O tânără de 21 de ani din SUA, cu peste 18 milioane de fani pe Youtube, a ajuns ținta criticilor, după ce a fost prinsă cu o minciună. LeLe Pons s-a fotografiat cu părul mai scurt și a declarat că și-a donat șuvițele unei asociații caritabile care fabrică peruci pentru bolnavii de cancer.

Însă la scurt timp după ce tânăra a postat imaginea pe Instagram, mai mulți fani ai săi au observat că, de fapt, suvițele din imagine erau niște extensii, nu părul lui Pons. „Poți să ne explici cum ți-ai donat părul? Ultima dată când am verificat, nu puteai dona extensii”, i-a scris o utilizatoare a rețelei de socializare.

LeLe Pons a fost nevoită să recunoască adevărul, în cele din urmă, și a susținut că intenția ei nu a fost să își inducă fanii în eroare: „Ca să lămuresc orice presupuneri: mi-am tuns părul cu intenția de a-l dona. Din nefericire, am aflat că asociațiile caritabile care fabrică peruci nu acceptă părul care a fost vopsit”.

Cât despre imaginea cu extensiile, tânăra a susținut că acestea ar fi trebuit să reflecte cam cât de mult și-a tuns podoaba capilară: „Nu a fost niciodată intenția mea să îi fac pe oameni să creadă că e părul meu”.

 

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments