Minodora a suferit o operație la colon

by Florian Popa

Arată spectaculos după ce a slăbit 40 de kilograme, însă Minodora nu stă deloc bine cu sănătatea. Vedeta, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă în week-end, unei intervenții chirurgicale complexe la colon.

De-a lungul anilor, îndrăgita artistă de muzică de petrecere a manifestat numeroase probleme digestive. Medicii i-au recomandat Minodorei o operație la colon care să o ajute să își revină complet.

„Eu sufăr de constipație, nu puteam să ies afară decât cu laxative. Am avut fisură anală, o fistulă, a trebuit să mă operez. Iar am făcut anestezie generală. Dar asta e. Am avut un regim alimentar nesănătos, mâncam multă carne prăjită”, a spus artista, la Antena Stars.

După operația suferită sâmbătă, solista se simte foarte bine. „Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o! Nu este ușor, însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a postat Minodora un mesaj pentru fani, pe contul ei Facebook.

Minodora a slăbit 40 de kilograme în timp record

Minodora s-a schimbat radical în ultimii ani, slăbind peste 40 de kilograme într-un timp record. După ce și-a operat stomacul, solista arăta perfect, însă rezultatele nu au dăinuit. Artista s-a îngrășat la loc, ajungând să cântărească peste 100 de kilograme. Apoi și-a pus ambiția și a slăbit peste 40 de kilograme, condiția ei fizică fiind acum de invidiat.

Sursa: click.ro

Facebook Comments