Ministrul de Interne, despre mașina explodată la Arad: Am trimis cei mai buni specialiști

by Florian Popa

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că în cazul mașinii care a fost aruncată în aer la Arad s-au mobilizat cei mai buni specialiști din cadrul MAI. Bode a dat asigurări că este un incident izolat și nu vor urma alte atentate.
”Am fost informat imediat după ce s-a produs și la scurt timp, împreună cu structurile de conducere din MAI, am luat decizia de a trimite la Arad cele mai bune echipe ale Poliției Române. Am luat legătura cu instituțiile partenere cu MAI, cu Parchetul General. Împreună am gestionat situația de la fața locului astfel încât cei mai buni specialiști ai Poliției Române să identifice autorul sau autorii. Ieri au fost finalizate cercetările la fața locului, dar vor continua în etapa de analiză a probelor. Ancheta continuă prin audierea martorilor, angajaților, rudelor. Analizăm imaginile de la fața locului, analizăm imaginile de pe traseul victimei pentru a-i prinde pe cei vinovați.
În istoria post-decembristă a României au mai fost tentative de asasinare prin acest mod de operare, dar fără finalitate. Acesta este un caz singular. Cunosc profesionalismul instituțiilor statului român și de aceea vă spun că România este o țară sigură.”, a spus Lucian Bode.

Facebook Comments