Milionarul care va fi nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf. Ronnie O’Sullivan, invitat special la botez

by Andreea Radu

Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan și, în același timp, așteaptă și un copil cu noua parteneră, Corina Caciuc, scrie cancan.ro.
Iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în trei luni, iar nașul copilului va fi milionarul Adrian Thiess, om de afaceri apropiat atât de Laurențiu Reghecampf, cât și de Anamaria Prodan.
Adrian Thiess a confirmat că va fi nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf, care speră să fie băiat și să-i poarte numele. ”Reghe e fratele meu și e normal, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi, asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.
Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian. Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă”, a declarat Adrian Thiess, potrivit Cancan.
Mai mult, omul de afaceri a anunțat că printre invitații de seamă se va număra și Ronnie O’Sullivan, cel mai galonat jucător de snooker din istorie, cu 37 de titluri.
”Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe. O să fie invitat special”, a anunțat Adrian Thiess.
Adrian Thiess a organizat în România mai multe meciuri demonstrative ale lui Ronnie O’Sullivan, dar și un amical Dinamo – FC Barcelona, în vara anului 2012.

Facebook Comments