Miley Cyrus și actorul Liam Hemsworth s-au căsătorit

by Cristian Dobre

Cântăreața Miley Cyrus s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth. Artista americană a publicat mai multe fotografii de Instragram alături de soțul ei, realizate după ceremonie.
Vedeta pop, în vârstă de 26 de ani a făcut publică o imagine alb-negru în care apare alături de Liam Hemsworth în fața unei bolți de flori. Fotografia este însoțită de mesajul „12.23.18”, ceea ce lasă de înțeles că nunta a avut loc, duminică, 23 decembrie. O altă imagine de la eveniment este însoțită de explicația „10 ani mai târziu”.
Potrivit Agerpres, actorul Liam Hemsworth, în vârstă de 28 de ani, a distribuit pe Instagram una dintre aceste imagini, cu mesajul „Dragostea mea”.Nunta a avut loc la reşedinţa artistei din Tennessee. Casa din California în care locuiau cei doi tineri artişti a fost distrusă de incendiile de luna trecută. Miley Cyrus a publicat și un clip de la petrecerea organizată după ceremonie. Îmbrăcată în rochie de mireasă, Miley Cyrus a fost filmată în timp ce dansează în picioarele goale, pe melodia Uptown Funk a lui Mark Ronson. Cel care a filmat-o pe artistă ar fi chiar soțul ei Liam Hemsworth, care a surprins în imagini mișcările de dans.
Cei doi artişti s-au întâlnit în 2009 pe platourile de filmare ale filmului „The Last Song” şi au început în acel an o relaţie. Miley şi Liam s-au logodit în 2012. Apoi, tinerii s-au despărțit, însă au reluat relația în 2016.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments