Miley Cyrus a cântat într-o stație de metrou

by Dana B.

Transportul cu metroul de miercuri nu a fost atât de rău pentru câțiva norocosi din New York care au avut ocazia să o asculte cântând live pe Miley Cyrus. Vedeta, alturi de realizatorul tv Jimmy Fallon s-au deghizat și au mers la metrou să cânte, scrie E! News.

Miley Cyrus și Jimmy Fallon au decis să se transforme în cântăreți la stația de metrou de la Rockefeller Center din New York. „Nimeni nu știe ce se întâmplă cu adevărat. Nimeni nu știe că e Miley Cyrus”, a anunțat la început gazda Tonight Show, înainte de a începe să cânte la metrou.Purtând pălării de cowboy și peruci, Cyrus și Fallon au cântat melodia ”Jolene” a lui Dolly Parton.

Chiar dacă ea se ascundea în spatele ochelarilor de soare, vocea specială a lui Miley a fost recunoscută imediat de câțiva călători care și-au scos telefoanele mobile și au început să filmeze. În scurt timp, mulțimea care s-a adunat să-i asculte pe cei doi cântând a crescut considerabil.

Odată ce piesa s-a terminat, cei doi și-au scoas perucile. „Vom mai cânta o piesă pentru voi”, a spus realizatorul TV, și au cântat melodia ”Party in the U.S.A.”. La final, Miley a recunoscut, „Este prima dată când cânt într-o stație de metrou. Este interesant pentru mine!”

Odată ce sa întors în studio, Cyrus a vorbit mai mult despre „prima experiență de metrou” cu Fallon. „O să-mi amintesc mereu. Nu pot spune de multe ori că pot să fac ceva pentru prima dată. Am fost cam nebună și le-am făcut pe toate. Nu a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut vreodată, dar este cu siguranță memorabil”, a spus starul pop.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments