Mihalcea: ”Nu mai e loc de eşecuri, să reintrăm în lupta la promovare”

by Sorin Haut

UTA a strâns rândurile după înfrângerea de la Sibiu și e în așteptarea etapei cu numărul VI din liga secundă. Sâmbătă dimineață, pe stadionul șirian ce poartă numele lui Otto Greffner, trupa arădeană e față în față cu CS Balotești.

Antrenorul Adrian Mihalcea se confruntă cu două probleme de ordin medical în rândurile echipei. Norbert Polgar a suferit o ruptură de menisc și e nevoit să iasă o perioadă din circuit, iar la antrenamentul de azi, Albert Stahl s-a accidentat și el. ”Sper să nu fie foarte grav și să putem conta pe el cât mai rapid”, a comentat tehnicianul.

Subiectul principal al săptămânii devine confruntarea de sâmbătă, pe care UTA nu-și permite să n-o tranșeze în favoarea ei. ”Contrar așteptărilor, suntem grup unit. Discutăm foarte mult și ne privim față în față. Am văzut o reacție foarte ok săptămâna aceasta din partea jucătorilor, cu toate că i-am criticat. Au înțeles mesajul: ce ne-a lipsit la Sibiu – determinare și agresivitate – trebuie să recuperăm acasă. Nu mai e loc de eșec sau semieșec. E șansa de a reintra în lupta grea pentru promovare”.

Cel mai proaspăt component al echipei a fost prezentat astăzi în fața presei. Paul Păcurar (26 de ani) spune că a găsit la UTA ”un grup unit și bun, o echipă cu experiență”. Fotbalistul e gata să debuteze în tricoul roș-alb sâmbătă, când UTA e față în față cu CS Balotești.

”Ultimul rezultat (n.n. eșecul de la Sibiu) a fost dezamăgitor, dar cu două rezultate pozitive revenim în frunte și atmosfera va fi și mai bună”, e de părere mijlocașul cu profil ofensiv originar din Alba. (sursă: uta-arad.ro).

Facebook Comments