MIHAITA CALIMENTE: „IN ARAD OAMENII CARE AU FOST CANDVA LA PNL SI SE PLICTISESC ACASA VOR MERGE LA TARICEANU” (VIDEO)

by Calin Moga

Deputatul Mihăiţă Calimente este liniştit în privinţa plecărilor din PNL Arad la gruparea Tăriceanu, el declarând, astăzi la conferinţa de presă, că „oamenii care au fost cândva în partidul liberal şi acum nu mai au nicio activitate, probabil stau acasă,  şi acum probabil vor pleca înspre aşa zisul partid al lui Tăriceanu”.

PNL solicită Guvernului să adopte până la data de 1 mai 2014 măsura scăderii CAS cu 5 puncte procentuale la angajator și măsura neimpozitării profitului reinvestit, a anunţat senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad. Dacă aceste lucruri nu se vor întâmpla, PNL va depune o moțiune de cenzură.
„PNL va iniția o dezbatere parlamentară la care să fie chemat guvernul, pe tema acestor măsuri, precum și a altor politici de relansare a economiei și stimulare a mediului de afaceri, pentru că Guvernul PSD-UDMR este unul fără angajamente clare, fără voință politică de a adopta măsuri economice și nu oferă nici o certitudine oamenilor: nu știm dacă, ce și când va face acest guvern”, a declarat senatorul arădean.
)

Facebook Comments