MIHAITA CALIMENTE: „DIN CAUZA AFIRMATIILOR DOMNULUI FALCA NU AM PUTUT SA DORM TOATA NOAPTEA.SPRE DIMINEATA CHIAR AM LACRIMAT”

by Calin Moga

Conferinţa de astăzi a celor doi parlamentari liberali, aflaţi deja în opoziţie, Ioan Cristina şi Mihăiţă Calimente, a fost relaxantă cu accente comice mai ales când a venit vorba despre propunerile preşedintelui PDL Arad, Gheorghe Falcă. Prezicerile lui Falcă cum că până la alegerile din toamnă PDL şi PNL se vor plimba la braţ prin centru, fără Calimente, au fost confirmate cu umor de deputatul Mihăiţă Calimente care a acuzat stări de insomnie şi lacrimi la gândul nerevederii bunului său prieten democrat liberal. „Din cauza afirmaţiilor domnului Falcă nu am putut să dorm toată noapte, spre dimineaţă chiar am lăcrimat.Un om de importanţa politică a domnului Falcă să nu mă mai vrea este un lucru grav dar pe el cine îl mai vrea?” s-a întrebat deputatul Mihăiţă Calimente.
În privinţa menţinerii alianţei USL pe plan local deputatul Calimente a întrebat retoric „Dar când a existat o alianţă la Arad?”.

.

Facebook Comments