Mihăilă i-a luat faţa lui Man! Arădeanul a sperat degeaba, a căzut şi transferul last-minute şi va rămâne la Parma

by Sorin Haut

Arădeanul Dennis Man spera să se transfere în acest mercato de iarnă la o altă echipă, după ce la Parma nu a confirmat şi oricum nici nu a primit prea multe şanse. Au căzut însă pe rând variantele din Turcia, unde Galatasaray şi Trabzonspor erau cele mai interesate, apoi cele din Italia, la Sampdoria şi Salernitana. Totuşi, chiar în ultima zi de mercato, atunci când se fac de obicei transferuri spectaculoase şi surprinzătoare, Man era aproape să dea lovitura! Giovanni Becali a anunțat că a negociat transferul lui Man la Lazio Roma, dar totul a picat în ultimul moment, din cauza antrenorului celor de la Lazio, Maurizio Sarri, care s-a reorientat spre Jovane Cabral (23 de ani), mijlocașul de bandă de la Sporting Lisabona. „ Eram pregătit să-l duc la Roma, să negociem până la ora 20. Tare (n.r. – Igli Tare, director sportiv la Lazio) m-a sunat şi mi-a spus că Sarri îl vrea pe Jovane Cabral. Lazio l-a luat pe Cabral. Acum discută ultimele detalii. Dacă va ajunge Dennis la Lazio Roma în iunie? Nu cred, acum trebuie să se concentreze pentru a juca bine la Parma. Vom vedea din vară”, a spus Giovanni Becali pentru lalaziosiamonoi.it.

Maurizio Sarri a oprit, în ultimul moment, transferul lui Man la Lazio!

Lazio ocupă locul 8 în Serie A și este calificată în sferturile de finală ale Cupei Italiei, dar și în 16-imile de finală ale Europa League. Așadar, Dennis Man ratează o mutare last-minute spectaculoasă, care poate l-ar fi propulsat în carieră. Din păcate, lipsa de formă şi perioada cenuşie de la Parma au contribuit decisiv la această situaţie. Man rămâne astfel în Serie B, la Parma (abia locul 12 în campionat), echipă care l-a adus chiar în ultima zi de mercato pe Goran Pandev, 37 de ani, jucător care a evoluat la Genoa și care, în 2010, a câștigat UEFA Champions League alături de Inter Milano. În schimb, colegul lui Man de la Parma, conaţionaul Valentin Mihăilă, a prins transferul carierei de până acum, fiind împrumutat la Atalanta, echipă ce luptă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, fiind clasată pe locul 4 în Serie A!

În schimb, Valentin Mihăilă a dat lovitura şi va juca la Atalanta!

Mihăilă este împrumutat până în vară la Atalanta, care este obligată să-l transfere definitiv în luna iunie. Jurnaliștii de la parmalive.com susțin că Parma va primi un milion de euro pentru împrumut și alte zece milioane de euro în vară, după transferul definitiv al românului la Atalanta. Aceste informații de transfer au fost înregistrate la Liga Italiană. Valentin Mihăilă ar putea debuta la Atalanta pe 6 februarie, în meciul de pe teren propriu cu Cagliari, echipa lui Răzvan Marin. Transferurile în Italia s-au închis aseară, la ora 21.

 

 

Facebook Comments