Mihai Găinușă o atacă dur pe Mihaela Rădulescu

by Cristian Dobre

Mihai Găinușă  o face praf pe Mihaela Rădulescu, după ce vedeta a anunțat că se retrage de la masa juriului Românii au talent. Realizatorul radio a postat un mesaj, care a  stârnit  reacții în mediul virtual.

„Ei bine, cu durere în suflet sau în oricare organ intern, vă anunț că Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage din juriul de la această emisiune (…) Problema e că Răduleasca nu poate fi înlocuită de celebra Andra, cea care înlocuiește orice altă vedetă plecată din emisiune, deoarece Andra deja face parte din juriu. Ar putea să i se dea Andrei încă un loc: și în stânga lui Călinescu, dar este derutant.

Când colo, diva – că așa se numește o persoană care nu mai seamănă cu ea însăși de la o lună la alta – deci, diva a anunțat că renunță la show din motive strict personale. Este îngrozitor. Cine o să mai vină să își arate minunatele ținute de seară decoltate? Cine o să mai zică cu vocea aia sexy, ușor dogită ori de la fumat ori de la apa rece din piscină: Mie mi-a plăcut! Tinere, cum te cheamă?

Și ce motive strict personale credeți că au determinat-o să nu mai participe la show? Eu cred că doar o amenințare, nu că o dădeau ei afară oricum, în niciun caz, nici că nu-i mai dădeau salariul – numai fraieri ca mine au putut să lucreze în televiziune ani în șir pe promisiuni de bani – (…) Nu cred că Dani, fost prieten, este violent, ba dincontră. Nu cred nici că Felix Baumgartner ar fi amenințat-o că-i sare în cap din stratosferă. (…)’, a spus Mihai Găinușă.

Mihaela Rădulescu a anunțat că părăsește show-ul din motive personale. Întoarcerea lui Mihai Petre la Românii au talent are loc după opt ani de când „s-a așezat’ prima dată pe banca juriului.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate