Mihai Fifor: „PSD repară prostiile guvernării PNL și redeschide piețele”

by Florian Popa

În comisia de buget, amendamentul PSD privind redeschiderea piețelor a fost votat în unanimitate. În comisie, inclusiv parlamentarii PNL au susținut soluția PSD și au dat astfel un veritabil cartonaș roșu guvernului Orban pentru  decizia aberantă a închiderii piețelor și târgurilor românești, în timp de supermarketurile rămân deschise; altfel spus nici ai lui nu-l mai susțin pe Orban în tâmpeniile sale. Curajul însă i-a părăsit în plen. Locul de parlamentar e mai de preț decât pătrunjelul românesc!

„Este inadmisibil să lași fără mijloace de subzistență sute de mii de familii care trăiesc din vânzare la piață a produselor agricole.

Este criminal să expui frigului și intemperiilor, în pragul iernii, milioane de români, în întreaga țară, pentru că-i silești vândă/cumpere în aer liber.

Este ilegal și discriminatoriu să închizi piețele – veritabile supermarketuri românești, unde se vând preponderent produse românești – dar să lași deschise supermarketurilor gestionate/controlate de corporații care vând preponderent produse din import.

Odată-n plus s-a făcut dovada că  actualul guvern al Dreptei Unite guvernează pentru corporații și interesele lor, nu pentru români! Fiecare zi ce trece demonstrează că guvernul PNL este mai rău, mai periculos decât coronavirusul!

Dacă vor să-și recapete viața normală, dacă vor să aibă siguranța loculului de muncă, a veniturilor, a sănătății, a reluării firești a educației pentru copii, a bunăstării, pe 6 decembrie românii pot face diferența. Să vină la vot și să aleagă nu RĂUL, ci BINELE, nu CRIZA și MOARTEA, ci VIAȚA. Orice vot pentru PSD e un vot pentru siguranța unui trai mai bun!”, declară senatorul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Arad. Realizat de Camarad Print Media SRL. Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 11200020.

Facebook Comments