Mihai Fifor protestează față de demolarea teraselor din Arad

by Florian Popa
Please follow and like us:

Senatorul Mihai Fifor a transmis o scrisoare deschisă prefectului Gheorghe Stoian și primarului Călin Bibarț prin care cere oprirea demolării teraselor din Arad, măsură impusă prin Comitetul județean pentru situații de urgență.

„Scrisoare deschisă

In atentia:
Domnului Gheorghe Stoian, prefect al judetului Arad
Domnului Calin Bibart, primar interimar al Aradului

Stimati domni,

Afirm apăsat că ne aflăm în fața unui abuz uriaș, care prin natura sa vine să sufoce definitiv activitatea agenților economici arădeni din industria HoReCa.

Aici nu mai vorbim despre lipsa de pricere sau de logica, ci despre o măsură absolut absurdă, care dă în Arad ultima lovitură unei categorii greu încercată atât de consecințele stării de urgență, cât și de extensia sa actuală, starea de alertă.

Nu mai pun la socoteală faptul că administrația de la Arad nu a mișcat un deget pentru a veni cu măsuri compensatorii, pentru micii întreprinzatori.

Acum decideți, în numele respectării unei pretinse distanțări sociale, desființarea/demolarea teraselor din Arad. O măsură abuzivă și absurdă cum numai la Arad se putea lua.

Tare mă tem că în spatele acelei invocate distanțări se află de fapt o vendetă politică. Nu există niciun argument logic care ar putea legitima decizia CJSU Arad. De ce acum, după starea de urgență? Care este rațiunea pentru care orice administrație din lume ar demola o terasă oricum închisă, atunci când în Arad sunt n trotuare late de un metru?

Sunt întrebări firești la care este necesar să răspundeți, domnilor Stoian, Bibarț și, evident, Falcă ! Nu, în fața mea, Mihai Fifor, ci a miilor de arădeni, în fața familiilor celor concediați sau care și-au pierdut pâinea, în fața micilor întreprinzători din industria HoReCa, care au abandonat orice speranță că le doriți binele.

Ca în fața oricărui abuz, în calitate de senator de Arad și de cetățean, nu pot decât să îmi exprim oprobiul și protestul !”, scrie senatorul Mihai Fifor.

Facebook Comments