Mihai Fifor: PNL strânge din nou șurubul în dauna cetățenilor, dublând chiriile la blocurile ANL

by Andreea Radu

Guvernul PNL întrece orice limită și lovește acum în categoriile sociale vulnerabile, dublând cu cinism chiriile pentru locatarii blocurilor ANL.

„E inutil de precizat că în momentul în care PSD a introdus conceptul de blocuri ANL în societatea românească, ele au fost gândite ca un balon social de oxigen pentru tineri și cetățenii cu venituri reduse. Chirii modice, aceasta a fost ideea care a stat la baza acestui proiect.

Acum, executivul liberal s-a gândit să strângă din nou șurubul, în mod absurd, transformând o chirie absolut decentă de 350 Ron într-una de 600 !

Sigur că oamenii sunt revoltați și am auzit personal din gura chiriașilor, la Lipova, Ineu, Chișineu Criș sau Sebiș, cât de apăsătoare li se pare această măsură injustă.

În vremuri de recesiune economică PNL impune chirii de „5 stele” unor cetățeni care, mulți dintre ei, se confruntă cu șomaj sau venituri înjumătățite.

Astfel știu liberalii să guverneze, călcând în picioare tot ce este corect, just și armonios, în detrimentul oricăror principii și rațiuni.”, afirmă senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

 

Facebook Comments