Mihai Fifor: Pasajul din Micălaca va fi, în cele din urmă, finalizat!

by Andreea Radu

A fost necesar ca PSD să intre la Guvernare și Sorin Grindeanu să gestioneze Ministerul Transporturilor, pentru ca lucrurile să reintre în normal în ceea ce privește Pasajul din Micălaca, susține deputatul Mihai Fifor.

„A fost emis astăzi ordinul administrativ de începere a lucrărilor pentru finalizarea pasajului – legendă al Aradului. Nu e o laudă, ci doar o simpla constatare. De fiecare dată spun și asum că PSD a intrat la guvernare pentru a furniza soluții, nu pentru a deveni parte a problemei.  Iar deblocarea lucărilor la Pasajul din Micălaca arată exact acest lucru.

După 2 ani de blocare halucinantă în PLAN LOCAL a investiției, 2020 și 2021, ani în care ni s-au tot promis soluții și s-au vânturat tone de promisiuni de cei care azi rup facebook-ul cu postări sforăitoare, asumând merite pe care nu le au în această reușită, lucrarea va reîncepe și va fi finalizată. Nu de ministerul lui Drulă, ci de ministerul lui Grindeanu.

Era momentul ca Aradul să aibă parte de finalizarea acestui proiect, care devenise, de prea multă vreme, coșmarul arădenilor”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Facebook Comments