Mihai Fifor: Niciunul dintre ministrii dezastrului din Guvernul Orban nu poate fi cooptat într-un viitor guvern

by Florian Popa


Degeaba și-a dat Orban demisia din funcția de premier, dacă miniștrii săi – părtași și artizani ai dezastrului general din ultimul an – nu pleacă definitiv și ei! Niciunul dintre ministrii dezastrului din Guvernul Orban nu poate fi cooptat într-un viitor guvern.
„Demisia lui Orban nu înseamnă dispariția haosului și a morții de pe frontul de luptă cu pandemia; nu înseamnă dispariția zecilor de miliarde de euro împrumuturi aberante aruncate în spinarea românilor; nu înseamnă revenirea din prăbușirea economică și nici îmbunătățirea situației din educație; după cum nu înseamnă mai puțină hoție, mai puțin nepotism, clientelism și corupție PNL.
Toate problemele uriașe și crizele grave, din toate domeniile, rămân! Responsabil nu este doar Orban, ci întregul său cabinet. Prin urmare NICIUNUL dintre miniștrii actuali, NU MAI POATE DETINE FUNCȚII în viitorul guvern, în eventualitatea nefastă că tara va fi condusă de o coaliție a Dreptei Unite.
Este prea mare dezastrul lăsat de ei în urmă, au dat cu prisosință dovada incompetenței lor și, mai ales, este evident că românii nu-i mai vor, de vreme ce câștigătorul clar al alegerilor parlamentare a fost PSD“, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

Facebook Comments