Mihai Fifor: În ipocrizia sa, de acum tradițională, Cristi Galea – PMP lovește din nou

by Andreea Radu

Votul de azi al PNL- UDMR pentru comasarea a trei licee tehnologice din Arad nu a surprins, ticăloșia și interesele de grup ale celor din Primărie primând în fața nevoii Aradului de forță de munca bine calificată, susține deputatul Mihai Fifor.

„Nu pot cere lui Bibart să se gândească la binele Aradului. Pentru că pur și simplu nu ar înțelege ce îi cer. Așa cum a făcut-o și în cazul Teatrului Vechi și în cazul Filarmonicii. Când vine vorba de nevoile și de interesele arădenilor, Bibart e opac că o scândură de brad.

În schimb, nu pot să nu remarc ipocrizia fenomenală a lui Cristi Galea și a colegei sale de partid, care au ales să se abțină la vot, asigurând astfel victoria PNL-UDMR. Oare, domnul Galea n-o realiza că suntem în Săptămâna Patimilor și e mare păcat să „ucizi”, fie și metaforic, șansa unor copii la educație și instruire pentru o meserie? Probabil că nu. Dar nu e treaba mea să rezolv dilemele morale ale lui Galea.

Cert e un lucru…oamenii ăștia funcționează pe principiul „cine se aseamănă, se-adună”. Iar Galea, Bibart și Bognar nu pot fi altceva decât ceea ce sunt: siniștrii continuatori ai toxicului lor tătuc, Falcă.“, spune președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

P.S. Pentru ca arădenii să știe, vă prezint structura votului de azi:

 

Pentru comasare, 11 voturi:

 

PNL – 9

UDMR – 2

 

Abțineri:

PMP – 2

 

Împotrivă:

PSD – 2

USR-PLUS – 6

 

* Csilla Aur (PSD) și Codrin Vlad (USR-PLUS) nu au participat la vot fiind cadre didactice la una dintre instituțiile aflate în discuție.

Facebook Comments