Mihai Fifor în acuză pe Falcă de trafic de influență: „Legea pentru Ghiță și pentru gașca lui… un fleac!“

by Florian Popa

Fostul primar al Aradului, ioroparlamentarul Gheorghe Falcă, se laudă pe pagina sa de Facebook că a plecat la București, să facă trafic de influență pe la ministere. Pentru Arad, zice Falcă, sperând să păcălească arădenii că de fapt nu se bate pentru firmele de casă, care au tot mai puține lucrări. Deputatul PSD Mihai Fifor taxează postarea ultimului baron local portocaliu și îi cere să rezolve problema pasajului din Micălaca, dacă tot are atâta trecere pe la ministere.

„Dincolo de faptul că oricum nu îl mai crede nimeni că ar face vreodată ceva pentru Arad și nu pentru buzunarul lui și al prietenilor lui devotați, ne mai și anunță, europarlamentarul Falcă, senin, că face un pic de „trafic de influență” și de „folosirea influenței politice”. Ceea ce, legea ar zice că e total ilegal. Dar ce e legea pentru Ghiță și pentru gașca lui…un fleac!
Dar, dacă tot se sacrifică pentru Arad, haideți să îi dăm noi o listă cu probleme pe care minte că le rezolva de aproape 2 ani de când PNL e la putere absolută. încep eu, completati voi: Pasajul din Micalaca, deschis de PSD, închis de PNL. Mințea Falcă în februarie 2020 că rezolvă problema în 2 săptămâni. Cum e, Ghiță?”, spune președintele PSD Arad deputatul Mihai Fifor.

Facebook Comments