Mihai Fifor: „Guvernul PNL lasă sute de mii de români pe drumuri“

by Andreea Radu

Încă 700.000 de locuri de muncă au dispărut din economia națională în ultimele 4 luni, timp în care guvernarea Iohannis-Orban a fost preocupată doar de campania electorală și de alegeri.

„Alte 700.000 de locuri de muncă, din care aproape jumătate erau unice – adică ocupate de persoane care nu mai aveau un alt job – au dispărut din economia națională, din iunie până-n septembrie. Iar pensionarii au ajuns să protesteze-n stradă, față de cinismul cu care Guvernul Orban refuză aplicarea legii și majorarea cu 40% a punctului de pensie.

Sunt probe elocvente că PNL nu guvernează pentru oameni, pentru cetățeni, ci doar pentru interesul său și al acoliților.

NU economia, NU agricultura, NU turismul, NU SĂNĂTATEA, NU BUNĂSTAREA oamenilor și NICI dezvoltarea țării reprezintă priorități pentru Guvernul PNL, ci doar alegerile.

PNL și Iohannis sunt disperați să aibă toată puterea, să poată dicta și să ia orice decizii doresc fără ca cineva să-i mai poată opri. PSD îi încurcă pentru că este capabil să le facă față și corectează ori anulează-n Parlament toate aberațiile ori prostiile pe care Guvernul Orban le comite.

Românii nu pot fi însă păcăliți. Continuă să acorde încredere PSD, pentru că PSD reprezintă interesele majore a populației, este și va rămâne ALTERNATIVA, partidul capabil să combată și să învingă PNL!

În pofida propagandei uriașe și a miliardelor irosite, a demonizării timp de 4 ani a PSD și a liderilor săi, PNL la aceste locale, nu a reușit decât un modest plus de 1,07 puncte procentuale, față de cele din 2016, de la 31,93 %, la 33. Aceasta este „marea victorie a PNL“, clamată de Iohannis. Mai mult cu 1 procent față de acum 4 ani. Patetic și ridicol, în același timp!“, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

 

Facebook Comments