Mihai Fifor: „Guvernul Orban e mai periculos decât coronavirusul!”

by Florian Popa

Oamenii sunt mai loviți și suferă mai rău din cauza deciziilor incompetente, absurde, ale guvernului Orban decât din cauza virusului.

„Orice zi în plus cu guvernul Orban la conducerea țării înseamnă mai mult rău, mai mulți morți, mai multe cazuri de îmbolnăviri, mai mulți șomeri, mai multe falimente, mai multă sărăcie, mai mult pericol pentru viața și familia fiecărui român.

În timp de românii suferă, guvernul Morții fură cu aroganță criminală și umflă buzunarele clientelei sale politice.

PNL și Iohannis vor să-i distrugă cu orice chip pe producătorii românii. N-au milă, n-au înțelegere, nici măcar nu mimează că le pasă! Țin în continuare piețele închise, în pofida realității că piețele NU reprezintă focare de infecție și în disprețul deciziei Parlamentului care a dispus redeschiderea.

Decizia închiderii piețelor e la fel de proastă și ineptă precum cele de închidere a parcurilor pe timpul nopții, în pragul iernii, de interdicție a deplasării noaptea, ori de închidere a tuturor școlilor când toată Europa le menține deschise.

Încă odată este clar că nimic din ceea ce este important pentru oameni și pentru societate NU contează pentru Iohannis și PNL. Refuză dialogul, refuză conlucrarea, resping propunerile eficiente și exemplele de bună practică. O țin una și bună! Restricții peste restricții, cât mai dure, inclusiv cu unele care n-au temei și frizează absurdul.

Pe 6 decembrie nu doar producătorii români alungați din piețe afară, în frig, vor avea posibilitatea să-i arate lui Iohannis și PNL ce înseamnă DREPTATE. Ci toți românii! Efectiv prin votul lor vor decide dacă România se va afunda în criza sanitară și economică, cu un guvern liberal incompetent la conducere sau se va vindeca. De votul lor va depide viața lor! Sănătatea lor! Locul lor de muncă! Viitorul copiilor lor!

PSD îi îndeamnă pe toți românii să vină să voteze. Orice zi în plus cu acest guvern al Dreptei Unite este o zi a nenorocirii. În fiecare zi, guvernul Orban e mai rău, mai periculos, decât coronavirusul. Doar votul românilor poate vindeca țara de plaga liberală aducătoare de moarte, falimente și sărăcie.

Dacă vor să-și recapete viața normală, dacă vor să aibă siguranța locului de muncă, a veniturilor, a sănătății, a reluării firești a educației pentru copii, a bunăstării, pe 6 decembrie românii pot face diferența. Să vină la vot și să aleagă nu RĂUL ci BINELE, nu CRIZA și MOARTEA ci VIAȚA. Orice vot pentru PSD e un vot pentru siguranța unui trai mai bun!”, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Arad. Realizat de Camarad Print Media SRL. Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 11200020.

Facebook Comments