Mihai Fifor: Guvernul face campanie internă lui Cîțu, pe banii nostri, România e in derivă!

by Andreea Radu

Trăim zilnic un coșmar, apocalipsa României neguvernate! O senzație care astăzi îi apasă mai puternic pe români ca urmările guvernărilor nedemne Boc și Cioloș. Nici măcar acei politicieni de tristă amintire în conștiința românilor nu s-au dedat la ceea ce face astăzi Cîțu. Politică internă de partid pe banii contribuabilului! Și tot el minte că actul de guvernare nu este afectat de campania electorală pentru șefia PNL, campanie făcută pe fonduri publice, în disprețul tuturor românilor.

„A venit momentul unei singure solutii rationale în această situație: (Auto)suspendarea lui Cîțu din funcția de prim-ministru până după congresul PNL! E tragic când vezi că nimeni din arcul guvernamental nu muncește, când la ministere bate vantul  pentru ca toata lumea e la strâns voturi pentru ”șefu”.

De altfel, chiar vicepremierul  Dan Barna a ajuns să admită că nimic nu se poate face, că actul de guvernare e suspendat până după alegerile interne din septembrie, ale partidelor coaliției.

În acest timp, prețurile au luat-o razna, energia se scumpește continuu și determină scumpiri în lanț, inflația depășește cele mai pesimiste prognoze. Să nu mai vorbim că vaccinarea e compromisă total, abandonul școlar a atins proporții de masă, economia gâfâie fără niciun sprijin, subminată de nepăsare ori decizii guvernamentale haotice, gunoaiele, mizeria au năpădit marile orașe, siguranța oamenilor e amenințată din ce în ce mai grav sub ochii unei poliții incapabilă și măcinata de improvizații decise politic.

 România este în derivă, iar sărăcia se răspândește ca o molimă. Tocmai de aceea, ca măsură de primă urgență, este necesar ca altcineva decât Cîțu să preia frâiele guvernului, până după consumarea disputelor electorale ale partidelor coaliției.”, spune președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Facebook Comments