Mihai Fifor: Guvernul de Uniune Națională condus de Alexandru Rafila este singura soluție pentru ieșirea din criză

by Florian Popa

Guvernul de Uniune Națională condus de Alexandru Rafila este soluția rezonabilă pentru ieșirea din pandemie și pentru evitarea unei crize politice și economice în anul următor. Orice altă formulă de guvernare nu ar fi funcțională și ar genera probleme politice ce s-ar suprapune pe criza sanitară și cea economică.

„Propunerea PSD de premier, în persoana doctorului Alexandru Rafila se bucură de o largă susținere populară. Aproape 60% dintre cetățenii cu drept de vot consideră că propunerea PSD este bună sau foarte bună, mai ales în actualul context economic în care e nevoie de un premier care să știe cum să combată pandemia.

Dacă ar putea vota pentru funcția de prim-ministru, 55% dintre români ar vota în favoarea propunerii PSD pentru această poziție.

Târguielile pe funcțiile de ministru care au avut loc în ultimele zile între PNL și USR-PLUS au arătat cât de catastrofală ar fi o guvernare formată dintre aceste două partide și UDMR. Nici măcar nu au ajuns la putere și deja se ceartă pentru funcții. Au lipsit cu desăvârșire discuțiile despre soluțiile sau principiile despre de guvernare. Practic s-ar reedita Guvernarea CDR care a fost măcinată de certurile nesfârșite dintre partidele care formau coaliția de guvernare, în timp ce economia se prăbușea, iar cetățenii își pierdeau locurile de muncă și puterea de cumpărare”, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

Facebook Comments