Mihai Fifor: „Falcă și Bibarț și-au bătut joc de un stadion-templu al fotbalului românesc“

by Florian Popa

Deputatul Mihai Fifor îi acuză pe ultimii doi primari ai Aradului, liberalii Falcă și Bibarț, că și-au bătut joc de un stadion – templu al fotbalului românesc, o investiție de mântuială, ca mai toate celelalte realizate în ultimii 17 ani în Arad. Aradul are cel mai prost gazon din Liga 1, din cauza incompetenței lui Falcă și Bibarț.

„Ori de cate ori UTA pierde acasa, galeriile si nu numai se revolta. E momentul in care ne aducem aminte de toate…de interminabila investitie la un stadion – templu al fotbalului romanesc, de jaful facut de administratiile Falca si Bibart si la aceasta investitie, ca la mai toate celelalte din Arad, de lucrari de mantuiala, de constanta manipulare in scop electoral-politic a unui simbol al sportului aradean….UTA.
Pe mana nevolnicilor de la Primarie, UTA si suporterii sai sunt cand pe culmile extazului, cand pe cele ale deznadejdii.
Daca saptamana trecuta suporterii se bucurau ca cei mici la vederea lui Mos Craciun pentru ca UTA facea deplasarea la Iasi cu avionul, lucru absolut firesc in anul de gratie 2021, saptamana aceasta a fost randul agoniei. UTA a pierdut acasa si ne-am adus aminte de improvizatia de gazon pe care echipele sunt silite sa faca performanta. Gazon la care Bibi – rond de noapte toooootttt promite o rezolvare. Rabdare…e doar primul an de mandat!
Noroc ca nu e cu spectatori in tribune. Ne-am aduce aminte atunci cum ploua in vestiare prin plafon. Cum mobilierul stadionului e de cea mai proasta calitate. Cum, daca pe bune oamenii ar veni la stadion, ar trebui sa inceapa sa parcheze de pe la Podgoria.
Noroc ca UTA castiga in deplasare, cu eforturi demne de toata admiratia, si mai alina supararea aradenilor.
Timp in care Bibart mai trage un rond de seara al carui scop e numai de el stiut, Falca o mai arde pe partii cu Bilcea si cu Iohannis, iar Cionca, patriarhul tihnei judetului, se face ca trudeste din greu.
Si, uite asa, ne trec zilele si anii visand, sperand, unii chiar crezand, ca la Arad se poate schimba ceva vreodata. In bine, desigur!“, scrie Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments