Mihai Fifor: Coaliția Țeparilor continuă să dea țepe românilor

by Andreea Radu

În timp ce campania de vaccinare eșuează, gestionarea pandemiei e în derivă, economia e la pământ și Comisia Europeană avertizează asupra derapajelor grave, PNL, principalul partid de guvernământ, e preocupat să-și ia tainul pentru politruci, iar USR-PLUS se ocupă cu țepe date românilor.

„Competența și meritocrația pentru care liberalii  s-au bătut cu pumnii-n piept în fața românilor au fost aruncate la gunoi după alegeri.

Acum bătălia cea mare e pentru funcții, oamenii și problemele lor nu mai contează, promisiunile și angajamentele sunt încălcate pe bandă rulantă!

În același timp, USR PLUS dă țeapa alegătorilor cu reevaluări!  Pentru USR ”nu mai e oportună” creșterea vârstei de pensionare a magistraților, în pofida vehemenței atitudinii  anterioare; ministrul Justiției Stelian Ion s-a răsucit! E aceiași bătaie de joc la adresa oamenilor. USR PLUS e partidul minciună! A reevaluat și angajamentul eliminării impozitării salariului minim!  A reevaluat semnificația referendumului pe Justiție și a dat OUG care modifică legi ale justiției. A reevaluat pensiile speciale pe motiv că n-ar ajuta la nimic măsurile brutale. Acum reevaluează și eliminarea privilegiilor privind vârsta de pensionare.

Poate ar fi cazul ca USRPLUS să reevalueze și propriul comportament în relația cu votul oamenilor. Și să plece de la guvernare, să-și dea demisia! Pentru că au ajuns acolo mințind oamenii în cel mai josnic și deplorabil mod.

PSD îi cere președintelui Iohannis ca la șueta anticonstituțională de la Cotroceni să impună miniștrilor guvernului Cîțu să respecte și să aplice ceea ce s-au angajat în fața oamenilor că vor face; NU vânzarea la preț de nimic a celor mai profitabile companii românești, NU sfidarea și păcălirea alegătorilor, NU viermuiala pentru funcții, ci rezolvarea problemelor urgente – controlul pandemiei, vaccinarea eficientă, relansarea economiei, revenirea la o viață normală”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

Facebook Comments