Mihai Fifor: „Cerem Guvernului și lui Iohannis să preia măsurile din Programul de guvernare al PSD”

by Florian Popa

PNL și Iohannis sunt prea ocupați cu organizarea alegerilor pentru a mai avea interes și timp pentru sănătatea și siguranța românilor. De aceea, PSD consideră măsurile din programul său de guvernare ar trebui preluate urgent de actuala putere pentru a pune capăt haosului pandemiei și prăbușirii economice.

„PSD nu are o problemă dacă Guvernul PNL s-ar lăuda cu soluțiile social-democrate, pentru că e mai important binele cetățenilor. Punem o singură condiție: Guvernul să copieze corect măsurile PSD pentru a recâștiga controlul asupra pandemiei și economiei.

PSD avertizează că gravitatea momentului impune ca liderii politici ai puterii să lase orgoliile și scandalul deoparte, să-și constate neputința și să accepte soluțiile pentru salvarea vieților și veniturilor românilor, chiar dacă astfel de soluții vin de la alte partide.

Programul PSD este realizat de specialiști cu reputație, din domeniul medical și economic.  Aplicarea lui rapidă de către actuala putere ar pune capăt incompetenței de până acum și ar opri agravarea situației până la instalarea viitorului guvern rezultat în urma alegerilor.

De aceea prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a scris președintelui și  premierului României, cărora le-a transmis și programul de guvernare al PSD”, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Arad. Realizat de Camarad Print Media SRL. Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 11200020.

Facebook Comments