Mihai Fifor: Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor arată eșecul catastrofal al guvernului Orban în combaterea pandemiei

by Florian Popa

Degeaba tot încearcă Iohannis să distragă atenția și să acopere dezastrul guvernării sale. Adevărul-l ajunge din urmă și-i spulberă perdeaua de fum!
„Guvernul Orban a gestionat catastrofal pandemia. Și, în stilul de până acum, va fi tot mai rău. Așa-zisa plafonare a cazurilor ori eficiență a măsurilor guvernului sunt iluzii. O demonstrează un raport al Centrului European de Prevenire și Control a Bolilor, care în cazul României arată clar că menținând doar restricțiile actuale, numărul cazurilor noi și cel al deceselor va crește în continuare. Proiecția ECDC arată ineficiența și incompetența guvernării Iohannis-Orban.
S-a ajuns în acest punct critic pentru că nu s-a testat cât e necesar, oriunde e necesar – așa cum PSD a propus în nenumărate rânduri – pentru că nu s-a pregătit corespunzător sistemul de sănătate, corpul medical n-a fost protejat și nici consolidat, DSP-urile conduse de politruci au fost depășite complet de situație, iar restricțiile haotice și ilogice impuse populației au subminat încrederea în autorități“, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

Facebook Comments