Mihai Fifor: Bibarț și PNL „sparg“ anual 10 milioane de lei, sub pretextul întreținerii spațiilor verzi

by Florian Popa

Aradul este în coada clasamentului, la capitolul metri pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor. Când vine însă vorba de a cheltui bani cu întreținerea acestor spații verzi, administrația Bibarț e printre cele mai darnice din țară, cu nu mai puțin de 9,9 milioane de lei anual.

„Primarul interimar Călin Bibarț a învățat, la școala lui Gheorghe Falcă, că spațiile verzi pot deveni o gaură neagră, unde să se piardă milioane și milioane de lei anual, cu destinația firmelor de casă ale PNL.

În condițiile în care municipiul Arad este penultimul în țară la capitolul metri pătrați de spații verzi pe cap de locuitor, aflăm cu surprindere că administrația Bibarț-PNL cheltuie anual nu mai puțin de 9,9 milioane de lei sub pretextul întreținerii acestor spații.

Orice arădean de bună credință, care a văzut recent modul în care arată parcurile, faleza, spațiile verzi din cartiere, își dă seama că aceste sume se duc în cu totul altă parte, mai puțin pentru spațiile verzi din municipiul Arad. Spre firmele de casă, de exemplu, în special spre Gospodărirea Comunală, care a devenit în ultimii ani vaca de muls a clientelei PNL, alături de Compania de Apă, Recons, CET, CTP, un loc unde și-au găsit o slujbă bine plătită zeci de simpatizanți liberali, pe care o să-i vedem în campania electorală a PNL din această toamnă.

Dacă cei de la PNL ar fura mai puțin, daca alocarile bugetare s-ar face cu gandul la cetatean si nu la grupuri de interese, cu siguranță că s-ar găsi mai mulți bani în buget pentru dezvoltare si investiții, iar arădenii n-ar trebui să mai plătească, de pilda, sume atât de mari sub forma taxelor și impozitelor locale”, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

Facebook Comments