Mihai Fifor: „Au început „Zilele prostiei PNL” de CO-VID legislativ“

by Florian Popa

Guvernul a încercat să acopere în NOAPTEA MINȚII prostia de a fi trimis Legea stării de alertă prea târziu la parlament. A emis două acte normative (OUG și Hotărâre pe starea de alertă), ambele neconstituționale, nule, inaplicabile și FĂRĂ SANCȚIUNI.

 „Iohannis e principalul vinovat pentru situația în care se află România. El a decis trecerea la starea de alertă și tot el trebuia să se asigure de adoptarea la timp a actelor normative. Eșecul lui poate compromite efortul colectiv de două luni al românilor, în lupta cu acest virus periculos. În aceste 3 zile de Co-vid legislativ, până luni, când va intra în vigoare legea votată de Parlament, singurul lucru care ne apără de îmbolnăvire este PROPRIA RESPONSABILITATE.

Responsabilitatea românilor a fost de fapt cea care a funcţionat şi În Starea de Urgenţă. Iohannis şi guvernul PNL nu au nici un merit, iar asta o demonstrează comportamentul românilor după ce Curtea Constituţională a demascat un alt Co-vid legislativ, declarând neconstituţionale sancţiunile şi restrângerile de drepturi stabilite de Iohannis şi de guvernul PNL.

Deci afirmaţia lui Iohannis potrivit căreia amenzile colosale au fost cele care au salvat viaţa românilor, este complet mincinoasă. Iohannis este şi acum principalul vinovat pentru actualul Co-vid legislativ. El a anunţat în urmă cu trei săptămâni relaxarea, el era cel responsabil să se asigure că guvernul va lua toate deciziile legale pentru instituirea Stării de Alertă. El este cel care, pentru a acoperi incompetenţa guvernului, a refuzat ieri să prelungească cu 3 zile Starea de Urgenţă.

Iohannis şi Guvernul PNL au dovedit din nou că nu le pasă de problemele românilor. Nu au acoperit Co-vidul legislativ, iar apoi, în bătaie de joc, au anunţat măsurile restrictive la ora 23 si 45 de minute, cu 15 minute înainte de a intra în Starea de Alertă“, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

 

Facebook Comments