Mihai Fifor: Aradul parcă e blestemat să aibă parte de dezastrul Falcă, Cionca, Bibarț

by Florian Popa
Deputatul PSD Arad Mihai Fifor îl taxează pe președintele CJA, Iustin Cionca, care deunăzi se lăuda că a semnat trei strategii de dezvoltare pentru Arad. Mihai Fifor se întreabă care dezvoltare, pentru că Aradul, în ultimii 17 ani a stat sub semnul jafului și nenorocirii generate de PDL-PNL.
„Ne anunta ieri personajul grobian Cionca Marinel ca a semnat nici mai mult, nici mai putin decat 3 (a se citi trei) strategii pentru Arad. Trei. Doua mici si una mare…asa sunt strategiile lui Cionca. Adica, doua sectoriale si una, asaaaa, generala….
Ele vin, cica, sa completeze nu’s ce Proiect pentru Arad.
Va marturisesc ca nu reusesc sa contenesc din a ma minuna cum elucubreaza zilnic individul asta pe marginea nenorocirii si jafului care inseamna administratia judeteana si municipala Arad. A ultimilor 17 ani. Administratie PDL, acum PNL.
Pai, oameni buni….chiar am luat-o razna de tot?
Care „Proiect pentru Arad”? Care strategii de dezvoltare si, pe buna dreptate, care dezvoltare? Aradul parca e blestemat sa aiba parte de dezastrul Falca, Cionca, Bibart…carora li se alatura „oamenii noi” din politica, d-alde Wiener.
Il intrebam ieri pe Bibart, in direct, la radio, pentru a doua oara in doua saptamani, cand are de gand sa organizeze o intalnire cu cei 10 parlamentari de Arad, in ideea discutarii colegiale a Proiectului de buget al Aradului pe 2021. Credeti ca a fost capabil sa dea un raspuns, altul decat clasica hahaiala patetica despre cum se baga Fifor in seama? Nici vorba!
Cu hahaiala lui Bibart vom ramane. Si cu elucubratiile lui Falca. Si cu strategiile lui Cionca. Doua mici si una mare. Sa fie masa bogata…
De Wiener, azi, numai de bine, ca sa dam un ragaz de odihna aparatorilor patriei…“, scrie Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.
Facebook Comments