Mihai Albu nevoit să meargă cu poliția să-și vadă fetița

by Cristian Dobre

Mihai Albu a șocat cu un nou mesaj pe contul de socializare. Designerul susține că a fost nevoit să meargă cu poliția acasă la fosta soție, pentru a-și vedea fetița.

„Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări.

Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela. Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, a scris Mihai Albu pe contul de socializare.

Pe de altă parte, Iulia Albu a declarat în repetate rânduri, că nu i-a interzis niciodată fostului soț, să își vadă fetița. Legat de incident, aceasta a mărturisit că nu era acasă la momentul respectiv.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments