Mihaela, soția preotului din Rădești, a murit la 22 de ani

by Adrian Pavel

Durere în familia unui preot din județul Arad după ce soția acestuia a pierdut lupta cu COVID-19 la doar 22 de ani.

Mihaela Valentina Gaiță, soția preotului din Rădești, Dan Gaiță, a fost intubată timp de o lună și a fost ulterior transferată în Ungaria, unde a pierdut lupta cu virusul.

„30 IUNIE 2019!!!! ZIUA, LUNA ȘI ANUL în care noi doi ne-am unit sufletele și am devenit una în tot ceea ce facem!
A fost cea mai frumoasa zi din viața mea, printre multele pe care le avem, și nu pot să cred că au trecut deja doi ani… Doi ani în care am trecut prin bune, prin rele, în care visul nostru a fost îndeplinit, acela de a fi preot și a trai în parohia pe care o păstorești..

Doi ani minunați alături de tine, dragul meu soț!

Îți mulțumesc mereu ca ești lângă mine, ca ne ajutam reciproc și trăim într-o armonie zi de zi!”, a scris la data de 30 iunie Mihaela Gaiță pe contul ei de Facebook.

Mesaj emoționant al preotului din Arad

La aflarea veștii despre moartea soției sale, preotul a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

„Draga mea soție, ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată!”, a postat preotul Dan Gaiță, la scurt timp după moartea soției.

Şi primarul comunei Târnova, de unde era Mihaela originară, a transmis un mesaj emoţionant: „Întreaga comunitate o plângem și suntem alături de familia îndurerată și greu încercată la pierderea celei care a fost preoteasa Gaita Valentina Mihaela, care ne-a părăsit mult prea devreme! Ne va lipsi atât ea cât și vocea ei care ne încânta cu frumoasele și deosebitele pricesne! O vom păstra veșnic vie în gândurile și sufletele noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu profundă îndurerare”, a scris acesta.

Facebook Comments