Mihaela Rădulescu, din nou în vizorul Iuliei Albu

by Dana B.

Diva de la Monaco  este din nou criticatăde fashion-editorul Iulia Albu.

Mihaela Rădulescu, care arată impecabil, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. Vedeta, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu parașutistul austriac Felix Baumgartner, a postat de curând pe pagina sa de pe o rețea de socializare o fotografie în care apare în timp ce se relaxează la piscină.

Fashion-editorul Iulia Albu, care este recunoscută pentru faptul că este foarte dură atunci când vine vorba despre felul în care se prezintă vedetele în public, a luat la puricat apariția Mihaelei Rădulescu.

„Mihaela Rădulescu s-a ”în-fund-at” într-un pepene. Este adevărat că te poți înfunda și în alte lucruri mai puțin inspirate, dar întrebarea rămâne: o fi bine să te bronzezi cu toate ațișoarele și lănțucurile pe tine? Pentru că, nu-i așa, nimic nu este mai sexy și rafinat decât o urmă albă cu inscripția ”Mihaela, mon amour” pe decolteu, decât poate iconicul tatuaj cu ”Nuți este veața mea” de pe un biceps umflat. #cineapusgaura-ngogoașă #număra-mi-airâmburii #suntodivăcepepenelemeu” a comentat Iulia Albu.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments