Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena Bucătarilor”

by Andreea Radu

Medicul nutriționist a anunțat că din luna martie nu va mai face din echipa care se ocupă de emisiunea ”Arena Bucatarilor” de la Pro TV. Mihaela Bilic nu a primit nicio explicație, scrie romaniatv.ro.
Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena Bucătarilor”. Medicul susține că de acum înainte duminicile sale vor fi mai triste, după ce noul sezon al emisiunii va debuta într-o altă formulă. Medicul nutriționist susține că nu a primit nicio explicație în acest sens de la producătorul emisiunii și nu știe cine îi va lua locul.
„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihaela Bilic.

Facebook Comments