Miculescu şi Isac au ratat calificarea la Turul de Elită

by Sorin Haut

După 1-1 cu Serbia și 0-1 cu Spania, pentru a-și asigura calificarea la Turul de Elită, reprezentativa U19 a României trebuia să câştige la scor cu Lituania. Doar că naționala pregătită de Laurențiu Roșu a reușit contraperformanța să piardă în faţa unei echipe ce avea în cont, până atunci, zece înfrângeri, între care și acel 0-8 cu Serbia, din urmă cu trei zile și o remiză în ultimele 11 meciuri oficiale.

Singurul gol al partidei cu România, de la Belgrad, a fost înscris de Zingertas, în minutul 54. Mijlocașii utiști, David Miculescu și Damian Isac, au fost titulari, dar nu s-au făcut remarcaţi. Ambii au fost schimbați în minutul 70 cu  Negrean, respectiv Ghindovean.

Rămasă doar cu punctul în fața Serbiei, meci în care Miculescu a înscris singurul gol al „tricolorilor” la turneul de la Belgrad, România Under 19 a terminat pe ultimul loc în grupă și a ratat implicit calificarea la Turul de Elită, etapă necesară în drumul spre Euro 2020.

Cei doi fotbalişti ai UTA-ei revin în această seară în rândul echipei, dar Laszlo Balint nu îi ia în calcul pentru formula de start a partidei de miercuri, cu Turris.

Facebook Comments