Micovschi este golgheterul UTA-ei și nu revine la Rapid, CFR Cluj insistă pentru Aly Abeid!

by Sorin Haut

Până la urmă, Claudiu Micovschi încheie anul cu șase goluri în tricoul UTA-ei, după 21 de etape scurse din SuperLiga! Reușita cu numărul doi din confruntarea de ieri, dintre UTA și CSU Craiova, scor 2-2, a fost atribuită inițial lui Raul Silva, care și-ar fi introdus balonul în proprie plasă, dar arbitrii din Camera VAR i-au transmis „centralului” Szabolcs Kovacs să-l treacă în raportul de joc pe Micovschi. Prin urmare, fotbalistul orădean îl depășește cu un gol pe slovacul Fabry, care are cinci reușite, din care una în Cupă. Tot Micovschi a declarat ieri că nu intenționează să se întoarcă la Rapid în această iarnă (aparține de clubul feroviar și joacă până în vara lui 2024 sub formă de împrumut la UTA),  și nici giuleștenii nu par interesați, din moment ce au transferat chiar în aceste zile un nou fotbalist de bandă, pe kosovarul Florent Hasani (26 de ani). Altfel, CFR Cluj insistă pentru transferul unui nou fotbalist de la UTA căruia îi expiră contractul la finalul sezonului.

Orădeanul are șase reușite, ultima validată aseară de cei din Camera VAR!

După Roger jr. în 2021 și Philip Otele, în urmă cu un an, fosta campioană a României și-l dorește acum pe Aly Abeid, fundașul stânga refuzând să semneze prelungirea contractului cu arădenii. În luna ianuarie, Abeid va purta banderola de căpitan al naționalei din Mauritania la Cupa Africii și, în cazul unor evoluții bune, ar putea prinde un contract bun și nu neapărat în România.  Aceasta ar fi și problema CFR-ului în negocierile pe care încearcă să le poarte cu fotbalistul UTA-ei.

Abeid l-ar putea urma în Gruia pe Otele, jucătorul va evolua la Cupa Africii!

Abeid are la activ meciuri în La Liga (prima divizie spaniolă), în tricoul lui Levante, dar mai ales în Segunda, după care s-a transferat în Ligue 2, la Valenciennes.  E din vara anului 2022 la UTA și se află printre puținii supraviețuitori ai lotului din sezonul trecut. Șefii CFR-ului ar vrea să îl semneze pe Abeid în iarnă, probabil în schimbul unei sume modice, dar pentru asta e nevoie și de acceptul jucătorului, care cum spuneam e cu gândul la marile campionate.

Facebook Comments