Micii judoka s-au remarcat pe tatami, în Ungaria

by Sorin Haut
Please follow and like us:

În Ungaria, la Nagykoros, a avut loc zilele trecute o importantă competiție internațională de judo pentru copii. Cluburile de judo din Arad au participat sub denumirea ‘’Judo Arad’’ (CSM Arad, CS Unirea Sântana, CS Podgoria Ghioroc, CS Zerind şi CS Judo Arad), astfel că la finele competiției, judoka arădeni au obținut trofeul – loc 1 pe cluburi participante, cu 9 medalii de aur, 6 medalii de argint şi 5 medalii de bronz, alţi trei judoka fiind la doar o victorie distanţă de podium.

Judoka de la CSM Arad şi-au trecut în cont rezultate foarte bune la această competiție, cu trei medalii de aur obținute de Andrei Budugan, Alin Tincu şi Cope Morodan, două medalii de argint obținute de Mihnea Sabou şi Elena Costea și două medalii de bronz, Anamaria Cuc şi Tudor Batra.

Tot la Nagykoros s-a defășurat şi o competiție destinată prichindeilor. S-au format grupe de câte 4 copii de aceași vârstă și greutate, iar ca un stimulent, toți au fost medaliați cu aur. CSM Arad a înscris în concurs şapte judoka: Boengiu Flavia, Anghel Iris, Boengiu Luca, Vesa Vlad, Andreescu Răzvan, Tudor Matei și Cseytei Radu.

„Felicitări copiilor, mulțumim părinților și în cele din urmă îi mulțumim sponsorului Utu Koppandi, care ne-a ajutat cu transportul, trăind împreună momente de emoție în sala de concurs. Urmează o săptămână grea, cu emoţii mari la etapa finală a Campionatelor Naționale de la nivelul de vârstă U18, de la Craiova”, spune antrenorul de la CSM Arad, Dorin Drimbe.

Facebook Comments