MICII JUDOKA DE LA CSM ARAD SE REMARCA PE TATAMI

by webeditor

Judoka de la CSM Arad, sub conducerea antrenorului Dorin Drimbe, au participat în week-end la competiţia internaţională de la Temerin (Serbia), la care s-au evidenţiat următorii sportivi: Gabriel Mihali – locul 2 la categoria sub 15 ani, Denis Lupu – sub 11 ani, Simon Dinu – sub 13 ani şi Claudiu Şandra – juniori, toţi trei ratând medalia de bronz. „Sunt convins că la următoarele competiţii vom participa cu un număr mai mare de judoka, deoarece aceste competiţii au un rol important în verificarea lor, înaintea Campionatelor Naţionale de la nivelele lor de vârstă”, spune antrenorul Dorin Drimbe. Tot în această lună a avut loc la Deva etapa de zonă a cadeţilor (sub 18 ani), la care Aradul a reuşit să califice un număr mare de sportive pentru etapa finală.

Rezultate bune la etapa de zonă a cadeţilor

De la CSM Arad au făcut pasul spre finală Daniela Buboi – locul 1 la categoria 48 de kilograme, Casandra Rusniac – locul 2 la 52 de kilograme, Orlando Gruia – locul 1 la categoria 50 de kilograme, Paul Ponta – locul 1 la 46 de kilograme, Coriolean Cristea – locul 3 la 46 de kilograme, Richard Peneter – locul 3 la 66 de kilograme şi Claudiu Şandra – locul 5 la 81 de kilograme. LPS-ul va fi reprezentat la etapa finală de Alexandra Ionescu – locul 2 la 48 de kilograme, Emeric Bogoş – locul 2 la 55 de kilograme, Daniel Mraz – locul 3 la 55 de kilograme, Robert Nagy – locul 3 la 90 de kilograme şi Darius Volinter – locul 5 la 66 de kilograme. Marc Boldiş, de la CS Victoria Nădlac, a ocupat locul 1 la 90 de kilograme şi s-a calificat şi el pentru ultimul act.

Primele medalii pot veni la Deva

În ceea ce priveşte LPS Arad, sunt ceva şanse de medalii, depinde şi de tragerea la sorţi. Avem şi câţiva copii aflaţi în primul an la această categorie, iar concurenţa este mare. În acest an ne punem speranţe mai mari la copii, juniori şi tineret”, ne-a declarat şeful catedrei de judo a LPS-ului, Mihai Telechi. Finala Campionatului Naţional de cadeţi va avea loc în perioada 28 februarie – 2 martie, la Deva. Până atunci, săptămâna viitoare este programată etapa de zonă din cadrul Campionatului Naţional Şcolar, tot la Deva. De asemenea, în primăvară urmează o serie de Cupe Europene, decisive pentru calificarea la Campionatele Europene. (sportularadean.ro)

Facebook Comments